DOMÁCÍ PIZZA

Napsal Kateřina Haráková Konečná (») 17. 2. 2010 v kategorii RECEPTY - Domácí pekárna, přečteno: 4848×
p2150010.jpg

Těsto na program 750 g :

olej 1 pol.lžíce

voda 240 ml.

sůl 1,5 kávová lžička

hl.mouka 480g

droždí 1 kávová lžička

Těsto na 1000 g :

Olej 1,5 pol. lžíce

voda 320 ml.

sůl 2 kávové lžičky

hl.mouka 640 g

droždí 5 g nebo 1,5 kávové lžičky

---------------------------------------------------------------------------------

Všechny suroviny dáme v pořadí do pekárny a dáme program kynutí těsta. je to cca 1,5 hod.

Jaknile je těsto vykynuté, vyklopíme na plech vyložený pečícícm papírem a roztaháme do stran ,těsto je krísně pružné a tvárné.

P2150001

P2150003

Potřeme kečupem  a dáme další dobrotky dle vlastní chuti .

Já dávám šunku, vysočinu, klobás, nivu, eidam ,hermelín, kukuřici,mini rajčátka, hřibky....

Záleží na vlstní chuti a fantazii.

P2150004

P2150008

Peču na 180 °C cca 20-30 min, jakmile se začne zlatavět okraj, je pizza hotová.

P2150011

Já dělám těsto na 1000 g  :o)

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad
MySpace Google Twitter Topčlánky.cz Linkuj.cz Jagg.cz Vybrali.sme.sk Del.icio.us

Komentáře

Anetka z IP 188.175.222.*** | 18.10.2016 16:30
Domácí pekárna dělá skvělé těsto. Je vláčné, bez děr a jiných nedokonalostí. V ruce ho takhle neuděláte nikdy pekarna-domaci.cz/


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel dvanáct a dvě