JAK ZPEVŇUJI SVATEBNÍ, NEBO HODNĚ VYSOKÉ DORTY

Napsal Kateřina Haráková Konečná (») 24. 1. 2010 v kategorii Postupy -dorty a ozdoby, přečteno: 6143×
p8070078.jpg

Svatební dorty hlavně ,jsou  dlouho na stole, musí se nějak vyztužit ,aby se po chvíli nezačali hroutit ,jakmile začne krém měknout.

Do spodního patra napíchám ve třech až čtyřech bodech tzv.typle,které jsou přesně uříznuté na výšku toho spodního patra (i spotahem) . Přesně uprostřed je další " typl" ,který je tak velký ,aby se na něho dalo nasadit i druhé patro. Druhé patro je na desce ,která má uprostřed díru o průměru "typlu" zapíchnutého uprostřed prvního patra.

P8060087

P8060089

P8060092

Vrchní patro jistím špejlemi.

P8060093

Takto vyztužené dorty vydrží opravdu několik hodin .

MySpace Google Twitter Topčlánky.cz Linkuj.cz Jagg.cz Vybrali.sme.sk Del.icio.us

Komentáře

Pavla z IP 194.228.20.*** | 3.11.2013 10:32
Ale i tak jsou krásné, dávají se na vrchol dortu někdy i snubní prsteny? www.ppluharsperk.cz/cz/page/8642/snubni-prsteny.html
Dobrý den, snubní prsteny ,které si snoubenci ve zlatnictví zakoupí, si možná dají na dort jen při fotografování .  smile Nevěřím, že by někdo obětoval své prsteny na ozdobu dortu , k tomu slouží prstýnky z dekorací cukrářských potřeb  smile Krásný den Katka
Jiita z IP 193.164.219.*** | 21.10.2020 12:49
Dobrý den, díky, máte skvělé tipy na svých stránkách. Chtěla jsem se zeptat.. Myslíte, že se dají vyšší dorty zpevnit třeba i pomocí marcipánu? Nebo jinak, můžou být ty hodně vysoké dorty i marcipánové? Koukám teď na nějaké tady dortini.com/product-category/marcipanove-dorty/ a dost mě tvoření takových dortů zaujalo.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel třináct a deset